Jobstudenten gezocht

Beste student,

Heb jij zin om in de vakantie een centje bij te verdienen, werkervaring op te doen en interessante contacten met een mogelijke toekomstige werkgever te leggen? Dan is een vakantiejob bij de Vlaamse overheid wellicht iets voor jou.

De verschillende diensten van de Vlaamse overheid bieden boeiende en uiteenlopende functies aan in diverse vakgebieden. Vakantiewerk bij de Vlaamse overheid -, dat is zinvol werk in een aangename omgeving én het staat goed op je cv.

Heb je een handicap of chronische ziekte? Dan ben je heel welkom. Aanpassingen of begeleiding die je nodig hebt om je werk in goede omstandigheden te doen, bieden ze je graag aan.

Je kan je gegevens alvast nalaten op deze site van de Vlaamse overheid: https://overheid.vlaanderen.be/werken-bij-de-vlaamse-overheid-met-een-handicap-of-chronische-ziekte

Interesse?

Stuur ons dan onderstaande info door, we bundelen die dan voor de dienst Diversiteitsbeleid van de Vlaamse overheid. De eerste stap naar een leuke vakantiejob op maat!

Naam:

Woonplaats:

Opleiding:

Jobvoorkeur: 

De Vlaamse overheid hecht veel belang aan gelijke kansen en diversiteit.

Personen met een handicap hebben recht op redelijke aanpassingen. Het is erg belangrijk dat kandidaten met een handicap zo vroeg mogelijk aangeven dat ze een handicap hebben en welke faciliteiten zij eventueel nodig hebben.

Mijn handicap: 

Ik denk volgende aanpassingen nodig te hebben om optimaal te functioneren:

Opmerkingen: 

Mail deze info terug naar info@dewerkbank.be

%d bloggers liken dit: