Graag jouw mening over de dienstverlening!

13 mei

We lanceren een vragenlijst over de dienstverlening van VDAB, GTB en GOB’s.

 De Vlaamse dienst voor arbeidsbemiddeling en beroepsopleiding (VDAB), Gespecialiseerd team bemiddeling (GTB) en Gespecialiseerde opleiding en begeleiding (GOB) zijn organisaties die mensen die werk zoeken of van werk willen veranderen ondersteunen in hun zoektocht. Wij willen van jou weten of ze hun opdracht goed vervullen. vragenlijst afbeelding


Het invullen van de vragenlijst is mogelijk tot en met vrijdag 21 juni en duurt ongeveer een kwartier. Niet iedereen zal alle vragen moeten beantwoorden. Dat is afhankelijk van het traject dat je hebt afgelegd. De resultaten worden anoniem verwerkt en zullen louter als basis dienen om met de dienstverlening in gesprek te gaan met als doel hun werking te verbeteren. Bij het invullen van deze vragenlijst geef je toestemming om jouw antwoorden voor dit doel te gebruiken.

Deze vragenlijst is een initiatief van het Gebruikersoverleg Handicap, Chronische Ziekte en Arbeid.

We willen in september de resultaten van deze enquête bespreken in een focusgroep. Als je daarvoor interesse hebt dan kan je een mailadres achterlaten op het einde van de vragenlijst, zodat we jou kunnen contacteren.

De vragenlijst kan je vinden op surveymonkey

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: