BEDRIJVEN NEMEN MENSEN MET ONDERSTEUNINGSNOOD OP SLEEPTOUW

25 apr

Knipsel-logo

Traiteur André Claessens uit Zaventem, een bedrijf met 25 werknemers onder wie negen met een ondersteuningsnood, is overtuigd van de waarde van DUOday en het werken met personen met een ondersteuningsnood.

“Ik heb een aantal jaar terug de knop omgedraaid en trek heel bewust mensen met een ondersteuningsnood aan. De dankbaarheid en de toewijding van deze personeelsleden is zeer groot. Bovendien zijn er tal van ondersteuningsmaatregelen die je als werkgever kan genieten. Ik vind het dan ook vreemd dat niet meer collega-ondernemers hierop inzetten.”

Lees het verhaal van André

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: