Vernieuwde brochure : solliciteren met een chronische ziekte van het VPP

16 jan

vpp logo

 

 

 

 

Het Vlaams Patiëntenplatform vzw (VPP) is een koepelorganisatie die meer dan 100 patiëntenorganisaties onder zijn vleugels heeft. Zij hebben ook een werking rond arbeid en tewerkstelling. Daarvoor werken ze samen met het Gebruikersoverleg Handicap en Arbeid.  Het VPP vernieuwde onlangs één van hun brochures.

Het VPP beschikt over een vijftal brochures waarmee ze patiënten willen informeren over verschillende onderwerpen. Sinds 2008 hebben ze een brochure met sollicitatietips voor mensen met een chronische ziekte. Deze brochure was aan vernieuwing toe en sinds begin januari is de nieuwe brochure beschikbaar.

De brochure ‘Solliciteren met een chronische ziekte of aandoening’ geeft tips over hoe je je kan voorbereiden op een sollicitatie. Er is informatie in terug te vinden die mensen met een chronische aandoening kan versterken in hun zoektocht naar werk.

U kan de brochure online raadplegen via deze link. Gedrukte exemplaren bestellen kan via info@vlaamspatientenplatform.be of 016 23 05 26.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: