De nieuwe 2019 schoolverlatersagenda voor Buitengewoon Secundair Onderwijs is er. Gratis te verkrijgen.

8 okt

Al jaren is de schoolverlatersagenda van De Werkbank een onmisbaar instrument voor de schoolverlater uit het Buitengewoon Secundair Onderwijs. Deze schoolverlatersagenda helpt leerkrachten om leerlingen voor te bereiden op de belangrijke sprong naar de arbeidsmarkt. De agenda is gepersonaliseerd en dient samen met de leerkracht in de klas te worden ingevuld. Er is ook een LIGHT versie. Deze bevat minder tekst en zal leerlingen die leesproblemen hebben of gewoonweg niet graag lezen meer aanspreken. Bijkomend is er een map met schema’s die een duidelijk overzicht van de belangrijkste hoofdstukken in de agenda weergeven. Al dit materiaal is gratis aan te vragen bij De Werkbank.

sva

Meer info.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: