Hoe ervaren zelfstandige ondernemers drempels en kansen? – wetenschappelijk onderzoek

1 dec

Stichting Innovatie en Arbeid voert een nieuw onderzoek

stichting innovatie en arbeid logoDe Stichting Innovatie en Arbeid van de SERV (Sociaal-Economische Raad voor Vlaanderen) onderzoekt hoe de Vlaamse arbeidsmarkt werkt. Nu willen ze ook onderzoeken wat ondernemers met een handicap en chronische ziekte aan drempels en kansen ervaren op die arbeidsmarkt.

Ondernemen beter ondersteunen

Bij het opstarten en verderzetten van een eigen zaak komt heel wat kijken. Het is daarbij belangrijk om voldoende en gepaste ondersteuning te krijgen. Dat is voor personen met een beperking of langdurige ziekte niet anders.

Een goede aanpak begint met voldoende kennis. Dus start de SERV een onderzoek om de nodige informatie te verzamelen.

Wil je meewerken met het onderzoek?

De Stichting Innovatie en Arbeid zoekt zelfstandige ondernemers met een fysieke beperking, psychische kwetsbaarheid of een andere handicap of langdurige ziekte. Heb je een eigen zaak, wil je er een opstarten of was je in het verleden zelfstandige? Vul de enquête in en laat weten waar volgens jou het beleid kan verbeteren.werkbaar werk afbeelding

Waar vind ik de vragenlijst?

http://www.serv.be/OndernemerschapOndersteunen

Nog bijkomende vragen?

Met bijkomende vragen over dit onderzoek kan je terecht bij lvrampelberg@serv.be

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: