Werkbaar werk op tafel

2 mei

Zondag 11 juni van 10u tot 16u30

werkbaarwerk

Een beetje stress is uitdagend en gezond. Meestal lukt het om er mee om te gaan. Maar als die stress blijft duren, dan heb je een probleem. Stress kan vele oorzaken hebben, binnen én buiten het werk. Werkstress was in Vlaanderen nooit zo hoog.

De sociale partners vertegenwoordigd in de Sociaal-economische Raad van Vlaanderen willen het thema van werkbaar werk en werkstress verder uitdiepen. Daarvoor zijn ze op zoek naar de inbreng van  60 werkende Vlamingen (werknemers, zelfstandige ondernemers, bedrijfsleiders, ..).

Waarvan krijg jij stress? En hoe verminder je stress? Of heb je helemaal geen stress? Kom op zondag 11 juni mee rond de tafel zitten en deel jouw ervaring.

Verdere informatie over het evenement en de inschrijving vindt u op http://www.serv.be/stichting/evenement/werkbaar-werk-tafel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: