Online opleiding antidiscriminatiewetgeving

26 apr

De bedrijfswereld voelt een groeiende nood aan informatie over diversiteitsbeleid en antidiscriminatiewetgeving. Unia besloot een online opleiding te ontwikkelen om hieraan tegemoet te komen, mede omdat online cursussen ondertussen goed ingeburgerd zijn in de bedrijfswereld.

De online opleiding is specifiek voor hr- en teammanagers, preventieadviseurs, vertrouwenspersonen en vertegenwoordigers van werknemers. Ze concentreert zich op situaties in de arbeidssfeer, dus niet voor goederen en diensten.

De module wetgeving bestaat uit drie hoofdstukken (Gaat het om een bescherm criterium? Enz), die voor een basisopleiding wetgeving zorgen. Je verwerft het begrippenkader, dat nodig is voor het begrijpen van de 150 concrete situaties. Bij het lezen van de situaties evolueer je naar een expertenrol en vragen we je om eigen “good practices” in te sturen. Zo kan de site blijven groeien met de meest prangende vragen uit de verschillende sectoren.

Naast algemene wetgeving is er nu ook een module rond HANDICAP.

Meer info op www.ediv.be

Lees een uitgebreidere analyse incl. interessante links hier.

ediv3ediv2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: