Maatwerkbedrijven: Fietsenatelier in Mol

17 mrt

De werknemers leren er oude fietsen demonteren om er in een latere fase nieuwe exemplaren van te maken. De fiets is een middel om hen meer zelfvertrouwen te verkrijgen en bepaalde werkattitudes eigen te maken. Zo kunnen ze doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt. “Mensen sterker maken en hun eigen talenten laten ontdekken, dat is begeleidend werken” zegt Gust Vos van fietsenatelier Mol. Begeleidster Nancy Luyts gaat akkoord: “Wanneer ex-medewerkers je komen vertellen dat ze als ploegbaas aan de slag kunnen in hun droombedrijf en dat hun vriendin zwanger is, dat is het moment waarvoor je het allemaal doet. De medewerkers hier zien vertrekken vol zelfvertrouwen en goesting in het leven, geeft mij zoveel voldoening”.

fietsmaatwerk

Bekijk het filmpje

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: