UPDATE DOSSIER PROGRESSIEVE WERKHERVATTING

10 Mrt

Met de komst van de re-integratietrajecten wijzigde heel wat in de regelgeving. Het Steunpunt Handicap&Arbeid actualiseerde het dossier progressieve werkhervatting. Je krijgt duidelijke informatie over de maatregelen, de procedures en we rekenden voor jou uit wat de invloed op je inkomen is als je in het systeem stapt.

Meer …

reintegratie

Eén reactie to “UPDATE DOSSIER PROGRESSIEVE WERKHERVATTING”

  1. lemaire gaelle april 4, 2017 bij 9:14 am #

    Van ervaring is duidelijk dat ziekenfonds zijn volledig akkoord dat u gezondheid toestand compatibel is met de werk zolang dat ga over onbezoldigd activiteit (oa 14 dagen stage fulltime) Eens dat men proberen full time in hetzelfde maatwerkbedrijf waar stage is gedaan , in eens is gezondheid toestand niet meer verenigbaar ????? en u hebt keuze om stop met werk anders stel u zelf einde aan arbeidsongeschiktheid !! Wat als binnen de 6 maanden te zwaar worden ??? Iemand raad op tips aub ? Alvast bedankt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: