REVA: informatiebeurs voor mensen met een beperking

3 mrt

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vindt u zeker de juiste oplossing! Daar zorgen de 160 exposanten of een deelname aan een van de studiedagen of workshops voor.

reva
De 15e editie van deze informatiebeurs heeft aandacht voor een steeds breder publiek. Van jong tot oud, van mensen met een kleine tot meer ingrijpende beperkingen, van professionele hulpverleners tot mantelzorgers en familie.

Wil je je kijk op handicap verbreden, wil je weten wat er allemaal op de hulpmiddelenmarkt bestaat? Een bezoek aan de REVA-beurs is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in handicap en tewerkstelling.

Download de REVAzine op http://www.reva.be/downloads/revazine/REVAzine2017_NL.pdf

Wees slim en ga gratis naar de REVA-beurs door je kaarten hier aan te vragen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: