Gezocht: jobstudenten met een arbeidshandicap of chronische ziekte!

8 feb

Heb jij zin om in de vakantie een centje bij te verdienen, werkervaring op te doen en interessante contacten met een mogelijke toekomstige werkgever te leggen? Dan is een vakantiejob bij de Vlaamse overheid wellicht iets voor jou.

De verschillende diensten van de Vlaamse overheid bieden boeiende en uiteenlopende functies aan in diverse vakgebieden. Vakantiewerk bij de Vlaamse overheid -, dat is zinvol werk in een aangename omgeving én het staat goed op je cv.

jobstudent1

Heb je een handicap of chronische ziekte? Dan ben je heel welkom. Aanpassingen of begeleiding die je nodig hebt om je werk in goede omstandigheden te doen, bieden ze je graag aan.

Meer info:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: