Kan een rolstoeler iets betekenen op de arbeidsmarkt?

6 jan

Maggie De Block stelde  “Er zijn veel dingen die mensen in een rolstoel wel nog kunnen doen” in een artikel op hln.be  http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/2576337/2016/01/06/De-Block-Er-zijn-veel-dingen-die-mensen-in-een-rolstoel-wel-nog-kunnen-doen.dhtml met betrekking tot het opnieuw bespreekbaar maken van sancties voor langdurig zieken die weigeren in een aangepast traject naar werk te stappen.

Los van de inhoudelijke discussie over het wel of niet sanctioneren van langdurig zieken kunnen we enkel hopen dat de oprispingen te lezen in  de reacties op het artikel niet die zijn van de gemiddelde Vlaming.

forum1

forum2

Inclusie: werk aan de winkel!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: