Cijfers VDAB: aantal werklozen met arbeidshandicap stijgt

3 sep

De werkloosheidscijfers van augustus 2015 zijn gepubliceerd op de VDAB-site. In het VDAB-werkloosheidsbericht vind je de voornaamste trends. In Arvastat kan je gedetailleerde werkloosheidsstatistieken raadplegen tot op gemeenteniveau.

Vlaanderen telt eind augustus 247.826 niet-werkende werkzoekenden (NWWZ). Dat zijn er exact 685 minder dan vorig jaar. Na de status quo van vorige maand is dit de eerste daling van de werkloosheid sinds januari van dit jaar.

32.613 Werklozen of 13,2% van het totaal aantal hebben een arbeidshandicap. Dit is een stijging van 2,1% terwijl de totale werkloosheid daalde 0,3%.  Bekijk het werkloosheidsbericht van de VDAB op

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: