Publicatie met levensverhalen van arbeidsbeperkten en hun werkgever

2 jul

De Normaalste Zaak en Reëlle haalden twaalf levensverhalen op van mensen met een arbeidsbeperking die werken bij twaalf partners van De Normaalste Zaak. Van AutiWorks! tot IBM, van banketbakker tot HR-manager.

Ervaringen delen is een manier om verder te komen. Inspirerende verhalen van medewerkers met een arbeidsbeperking en hun werkgevers laten met praktijkvoorbeelden zien wat de mogelijkheden zijn en wat er nodig is om succesvol samen te werken.

Bezoek de website http://www.denormaalstezaak.nl/publicatie-met-levensverhalen-van-arbeidsbeperkten-en-hun-werkgever/ Je kan de verhalenbundel gratis downloaden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: