Connection Lost!

25 jun
Met deze actie wilde de ALS Liga België voor eens en voor altijd aan alle Belgen duidelijk maken wat de ziekte ALS nu eigenlijk is. De verschrikkelijke frustratie om de connectie tussen je hoofd en je lichaam te verliezen. Twee ALS-patiënten kregen de kans om, voor een laatste keer, in primetime hun verhaal te brengen.ALS

ALS is een dodelijke zenuw-spierziekte die de connectie tussen de hersenen en de rest van je lichaam onderbreekt. Één voor één valt alles uit tot ook de longen het begeven en de ALS-patiënt stikt. Vanaf de diagnose duurt het maximum 3 tot 5 jaar voor de ALS-patiënt sterft. De oorzaak van de ziekte is nog steeds niet gekend, waardoor ook een remedie uitblijft. Het enige wat dokters kunnen doen is het leed verzachten. Daarom is er geld nodig om meer onderzoek te doen en hopelijk ooit een remedie te vinden. – See more at: http://www.belga.be/nl/press-release/details-48135/?langpr=NL#sthash.HCHC3jAF.dpuf

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: