De Werkende Mens: dinsdag 24 februari op CANVAS 20 u 40

16 feb
Screenshot 2015-01-17 10.56.05
Op 24 februari start op Canvas een nieuwe documentaire reeks over De Werkende Mens. De eerste aflevering heeft als titel : Wat Ga Je Later Worden ? In die eerste aflevering steekt een portret van Bastien Burm die bij zijngeboorte in zuurstofnood raakte en in een rolstoel terecht kwam. Zijn tweelingzus Sofie kwam zonder kleerscheurendoor de geboorte. Bastien volgt op dit moment een opleiding grafische vormgeving maar is bang voor de toekomst. Zal hij ooit een job zoals andere mensen kunnen vinden?
Op deze facebook pagina kom je er meer over te weten: www.facebook.com/dewerkendemens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: