Voor sommige werknemers met epilepsie: een epilepsiehond

28 feb

Een epilepsiehond kan een oplossing zijn voor werknemers met epilepsie. Personen die niet aanvalsvrij zijn en die minstens één zware aanval hebben per maand.

Epilepsiehonden kunnen alarm te slaan bij een epilepsieaanval.

Epilepsiehonden kunnen voorkomen dat de straat wordt overgestoken wanneer de persoon een epileptische aanval heeft, afstand houden van rivieroevers en afgronden, persoon bij bewustzijn brengen door te blaffen, aan te porren en te duwen, met de poten een noodoproep inschakelen, persoon in veiligheid brengen, hulp halen, medicatie brengen. Sommige epilepsiehonden kunnen een aanval voorspellen. Dit voorvoelen kan niet aangeleerd worden. Een epilepsiealarmsysteem (alarmzender en een ontvanger) kan ook een andere oplossing zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: